Wat kunt u verwachten van mij?

Afbeelding 021Ballon vouwen is de specialiteit van Ballonnenclown August. Of het nu gaat om een kinderfeest of een bedrijfsfeest, voor elk feest is er de juiste ballon.

De grootte van de ballonfiguren hangt af van de omvang van de groep kinderen en de tijd die er gereserveerd is. Ik maak gebruik van mijn eigen materialen en inzichten, maar natuurlijk vindt er van tevoren overleg plaats.

Kids-Workshop

kinderfeestje2Voor de kinderen kan er ook een ballonvouw-workshop worden geboekt als kinderfeestje. Bij het kinderfeestje zal er eerst een echte verjaardagshoed gevouwen worden voor de jarige. Daarna mogen de kinderen zelf de ballonnen oppompen en kan de workshop beginnen.

Ballonnenwedstrijd

Wilt uw bedrijf, winkeliersvereniging of wie dan ook een ballonnenwedstrijd houden voor de aanwezige kinderen dan bent u ook aan het juiste adres bij Ballonnenclown August, hij komt dan met zijn clown mobiel naar u toe van waaruit dan het evenement kan gaan plaatsvinden.

Kids-moment

Tevens beschikt Ballonnenclown August over allerlei kinderanimatie van springkussen tot en met springtouw, van voetbal kast tot een bibberspiraal, maar ook een popcorn automaat, een suikerspin en een heuse ranja kabouter zijn aanwezig.

создать сайт